Kantoor Tuinset-kopen.nl

Over ons

Wij zijn Tuinset-kopen.nl. Op onze website Tuinset-kopen.nl vind je het grootste aanbod tuinsets van Nederland. Dagelijks verzamelen wij van honderden tuinsetwinkels de tuinsets artikelen die online te koop zijn. We linken je door naar de winkel waar je de tuinsets kunt aanschaffen. Vind eenvoudig tuinsets van de populairste merken en webwinkels. Daarnaast vergelijken we de prijzen van dezelfde tuinsets artikelen bij diverse webshops. Op die manier kun jij op de meest voordelige manier dat favoriete artikel kopen. Om jou te helpen bij de zoektocht naar de perfecte tuinsets bieden we je de mogelijkheid om te zoeken op prijs, merk, kleur, webshop en/of categorie. Hierdoor kun je veel tijd besparen.

Tuinset-kopen.nl is dus een zoekmachine en vergelijkingswebsite. Om enkele misverstanden te voorkomen:

Tuinset-kopen.nl is betrouwbaar

Wij hebben betrouwbaarheid hoog in het vaandel staan. Vooraf selecteren wij de aangesloten webshops aan de hand van belangrijke criteria. De aangesloten webshops:

En wij zijn onafhankelijk

Wij willen iets toevoegen op het internet en onze bezoekers zo goed en eerlijk mogelijk helpen met het zoeken en vinden van artikelen. Wij zijn daarom onafhankelijk. De sortering van de artikelen gaat op basis van het aantal leveranciers per artikel en op basis van de relevantie met jouw zoekopdracht. Bij een artikel sorteren wij de aanbieders op basis van de prijs en op basis van de websites die wij het beste vinden. Aangesloten webshops kunnen hierop geen invloed uitoefen.

Disclaimer

We krijgen de informatie over tuinsets, zoals de omschrijving en de prijs, aangeleverd van de aangesloten webshops. Wij proberen uiteraard altijd deze informatie correct weer te geven, maar zijn niet verantwoordelijk voor eventuele fouten. De gemelde prijzen zijn exclusief eventuele verzendkosten. Informatie over de betaalmethoden, leveringswijze, het bestelproces en het herroepingsrecht kun je terecht bij de webshop die het product aanbiedt. Deze informatie proberen wij echter zoveel als mogelijk weer te geven bij het vergelijken van tuinsets. Lees hier onze volledige disclaimer »

Privacy is belangrijk

Wij hebben ons privacybeleid opgesteld omdat wij belang hechten aan de privacy van de bezoekers van Tuinset-kopen.nl. Wij dragen er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk worden behandeld. Verwerking van de persoonsgegevens gebeurt op een wijze, die in overeenstemming is met de eisen die de Wet Bescherming Persoonsgegevens stelt. Lees hier ons privacy beleid »

Reviews over Tuinset-kopen.nl

Heb jij een positieve of negatieve ervaring met Tuinset-kopen.nl? Wij horen het graag. Laat een review achter op Ervaringensite.nl. Alle ervaringen zijn belangrijk voor ons. Alle feedback wordt gebruikt om de site en gebruikerservaring te verbeteren.

Samenwerken

Ben je een webshop en heb je interesse om aangesloten te worden? Of wil je graag een blog bij ons laten plaatsen of een linkruilen? Lees dan meer op onze samenwerken pagina »

Retourneren

Je kunt aan Tuinset-kopen.nl geen artikelen retourneren. Tuinset-kopen.nl is een zoekmachine en vergelijkingswebsite. Als je een artikel wilt kopen wordt je doorverwezen naar de webshop die het daadwerkelijk verkoopt en verzend. Aan deze webshop kun je het artikel retourneren. Lees meer over retourneren »

Contact

Heb je een vraag of wil je met ons samenwerken? Bekijk dan onze veelgestelde vragen of neem contact met ons op.